2020-02-26 08:20:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne szégyellje, ha segítséget kell kérnie vagy elfogadnia

Napi horoszkóp február 26-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Jó lehetősége adódik, hogy sokoldalúságát, rátermettségét bebizonyítsa. Váratlanul új perspektívák nyílnak meg ön előtt, amit kár lenne elszalasztania. Ne hagyja, hogy a barátok, rokonok beleszóljanak a dolgába, mert abból semmi jó nem származik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz és a Hold között kialakuló fényszög miatt jó szeme van az alkura, alkalmas pillanat a vásárlásra, nagyobb beruházásokra. Mivel éppen újhold után vagyunk, egy új párkapcsolat is kezdetét veheti az életében.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma tele van tetterővel, de hiába, mert minduntalan akadályokba ütközik, ráadásul nehezen dönt, és sokat tétovázik. A hátráló Merkúr miatt kerülje a szerződéskötést és a jogi ügyelteket.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Okkal vagy ok nélkül, de nagyon ingerlékeny hangulatban van. Próbáljon uralkodni magán, és nehéz munkában vagy sportban levezetni a feszültséget, mert ha elakad az energia áramlása, még rombolóbban törhet a felszínre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon a pénzügyek követelik maguknak az elsőbbséget. Munkanapja meghosszabbodik, a túlórázás elkerülhetetlen. Szerelmes hangulatban van, ösztönösen ki tudja fejezni a legmélyebb érzéseit.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kedvezőtlen bolygóállások nehezítik az életét. Szerencsére nem történhet semmilyen drámai dolog, de pozitív fejlemények sem adódnak. Úgy érzi, minden ügyével egy helyben áll, toporog. A délutánt szánja kikapcsolódásra!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Remek nap elébe néz, flörtölhet, hódíthat, ismerkedhet. De nem csak az érzelmi élete alakul jól, hanem a pénzügyei is csodálatosnak látszanak. Ne aggodalmaskodjon túl sokat, és ne bonyolítsa szükségtelenül a dolgokat. Bízzon önmagában, így többet érhet el, és nem pazarolja az energiáját.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyon nehezére esik minden munka, úgy érzi, folyton ellenállásba ütközik, ráadásul valaki a kollégák közül is komolyan hátráltatja. Ma és az ezt követő napokban szigorúan tartsa be a közlekedési szabályokat. Az estét töltse barátai körében!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Plútó-Vénusz fényszöge a pénzügyeit érinti, veszteséggel kell számolnia. Mivel ön nem szokott üzletileg mellé lőni, itt csakis valami méregdrága vásárlásról lehet szó. Egy kissé lehetne körültekintőbb.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ezt a napot használhatja arra, hogy a veszélyeket és a problémákat időben fel tudja ismerni. Nagyon figyeljen arra, hogy mit mondanak mások, mert rengeteg hasznos információt nyerhet belőle.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rendezheti végre a pénzügyeit, ehhez lehet, hogy szakértőtől kér tanácsot. Ha még egyedülálló, tartsa nyitva a szemét, vegye észre, ha valaki vonzódik önhöz!


Halak: II. 19. - III. 20.

Jó tanácsra, okos szavakra vágyik. Ne szégyellje, ha segítséget kell kérnie vagy elfogadnia. Általában mindig ön segít másokon. Ne aggódjon ez a nap is huszonnégy órából áll, a holnapi nap pedig könnyebbnek ígérkezik.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: